Skip to main content
LieTop, Kukkarkoski Oy

Urakkatarjous

Lue lisääOta yhteyttä
Laskentapalvelut

Urakkatarjouslaskelmat

Toimeksiantojen perusteella Lietop palvelee tarvike- ja aliurakkahankinnoissa sekä julkisten hankintojen asioissa. Julkiset hankinnat löydät osoitteesta www.hankintailmoitukset.fi (HILMA, Julkiset hankinnat).

Maksuerätaulukoiden laadinta, aikataulusuunnittelu ja asiointi viranomaisten kanssa kuuluvat osana työnkuvaan.

Menestyksen salaisuus: tarkkaan laskettu urakkatarjous

Rakennusalan yrityksillä kilpailu on kovaa, jossa pitää pysyä mukana. Kun urakkasuoritus perustuu oikeahintaiseen urakkatarjoukseen, yrityksellä pyyhkii hyvin, ja jokaisesta tehdystä tunnista saa palkan. Urakkatarjouslaskelma kannattaa teettää ammattilaisella. Säästät aikaa ja rahaa kun tämä työ on hoidossa.

Julkinen hankinta

Valtion, kuntien ja muiden hankintayksiköiden on kilpailutettava hankintansa noudattaen hankintasääntöjä. Oikea hankintamenettely on tärkeää, koska virheellinen hankintamenettely voidaan saattaa tutkittavaksi ja voi johtaa hankinnan keskeyttämiseen tai tarjouskilpailun keskeyttämiseen, mikä ei ole kenenkään etu.

Ks. hankintailmoitukset.fi

Suoritepohjainen kustannusarvio

Suoritepohjainen kustannusarvio on tarkka ja tehdään lähes valmiin suunnitelman pohjalta. Suoritepohjainen kustannusarvio perustuu Talo 80 ja Talo 90-järjestelmien mukaiseen suoritemäärien laskentaan. Tämä koskee myös työ-, materiaali-, alihankinta- ja muiden panosten hinnoittelua. Näitä käytetään yleensä tarjoushinnan asettamiseen ja silloin kun hankkeen, työvaiheen tai rakennusosan hinta halutaan määrittää tarkasti.

Ota yhteyttä